Партньори


  

Enterprise Partner   Прима-Софт е Enterprise партньор на VMWare®. VMWare е световен лидер в технологиите за виртуализация. Иновативните решения на фирамата са база за изграждане на високоефективна и високонадеждана IT инфраструктура: центрове за данни и  облаци предоставящи услуги навсякъде, от всяко устройство и по всяко време.

 

Veeam Silver Partner   Прима-Софт е сребърен партньор на Veeam®. Veeam е водещ дотсавчик на решения  за бекъп и репликация на данните, създадени специално за виртуализирани и облачни среди. Повече от 73000 клиенти са избрали Veeam за защити над 4 милиона виртуални машини. Софтуерът на Veeam e неразделна част на модерния център за данни.

  

  Прима-Софт е Gold Technology Provider на Intel®. Intel е световен лидер в компютърните технологии. Прима Софт използва компонентната база и технологиите на Intel за интеграция в решенията, които предлагаме на нашите клиенти и за производство на собствени продукти.

  

  Прима-Софт е Select Certified партньор на CISCO®. Cisco е водещ световен производител на мрежово оборудване, рутери, комутатори, IP телефония. Прима Софт доставя, инсталира и интегрира пълната продуктова гама на фирмата за изграждане на модерна мрежова инфраструктура на нашите клиенти.

  

AVG Gold Reseller   Прима-Софт е Gold Reseller на AVG®. AVG е водещ световен производител на софтуер за антивирусна защита. Повече от 177 000 000 активни потребители по света разчитат на продуктите на AVG за  защита на техните данни, системи както и на неприкосновеността на личния им живот. Прима Софт доставя, инсталира и интегрира пълната продуктова гама на фирмата за изграждане на модерна защита на Вашите информационни системи и данни.

  

  Прима-Софт е партньор на Treventus® за България. Treventus е водещ световен производител на роботизирани скенери за дигитализация на книжни фондове в библиотеки, архиви и музеи. Иновативният роботизиран скенер ScanRobot базиран на уникална патентована технология е най-добрия избор при проекти за масова цифровизация. Прима Софт доставя, и интегрира продуктите на Treventus в своите проекти за изграждане на дигитални центрове, виртуални библиотеки и архиви.

 

  

  Прима-Софт е партньор на ImageAccess® за България. ImageAccess е водещ световен производител на  скенери за дигитализация на книжни фондове в библиотеки, архиви и музеи. Широката гама от скенери за книги, карти, периодика, документи са неразделна част от интегрираните решения на Прима Софт за изграждане на дигитални центрове, виртуални библиотеки и архиви.

 

  

 

Enterprise Partner Veeam - No 1 VN Backup Cisco Partner - Select Certified

 

Microsoft Certified Partner Authorized Gold Reseller for Bulgaria - AVG Antivirus Authorized Reseller - Content Keeper

 

 

ThinPrint  Patton Treventus 

 

 

  Intel® Gold Technology Provider  

 

 


 

Новини

 

Проекти

 

Продукти

 

Партньори

 

Карта на сайта

Дейности

 

Сървърни комплекси

Виртуализация

Терминални услуги

Мрежи за съхранение на данни

Корпоративни мрежи

VoIP

Дигитализация

Библиотечни системи

Интернет

Сервиз

Контакти

 

1309 София
бул. „Александър Стамболийски“ 205
e-mail: office@primasoft.bg
 
 

 

Прима-Софт ООД